Salam buat semua

d'Qhaies .Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Terima kasih kepada semua blogger yang sudi membuka blog saya. Saingan dalam perniagaan maya ini mendorong saya untuk mempromosikan 'home-made' Fruit Tart & Bluberry Cheese tart.

d'Qhaies sedia menerima tempahan untuk majlis-majlis kenduri & perkahwinan, jamuan untuk pejabat kerajaan & swasta, restoran-restoran dan tempahan individu. Selain itu d"Qhaies juga menyediakan pakej hantaran istimewa (tartlets + kotak yang siap digubah) untuk pertunangan atau perkahwinan. Saya yakin d'Qhaies mampu memenuhi selera anda. :)

Melihat sambutan yang diterima dalam satu tahun d'Qhaies beroperasi, saya berasa gembira kerana dapat memenuhi tempahan pelanggan dan terima kasih atas sokongan dan pujian anda. Saya akan terus memastikan mutu tartlets ini terjamin.

Insyaallah...saya tidak akan menghampakan anda.Jika anda ingin membuat tempahan, pastikan tempahan dibuat 3 hari sebelum jika jumlahnya bawah 500 biji. Untuk tempahan 500- 2000 biji... perlu membuat tempahan 2 minggu awal dari tarikh yang dikehendaki.Salam mesra dari saya,airien abdul malek

BERMINAT?

Sila Hubungi :0193873834 - Airien Abdul Malek

Rabu, 23 Disember 2009

Single Casing

Fruit Tart
Saiz L
RM2.00
(Recommended : Untuk hantaran & meja pengantin)

Bluberry Cheese Tart
Saiz M
RM1.30


Fruit Tart
Saiz M
RM1.30

Sesuai diberikan kepada tetamu dalam majlis kenduri, perkahwinan & pertunangan. Boleh ditempah dalam dua saiz iaitu saiz L (RM2.00) dan saiz M (RM1.30). Harga termasuk casing.
Sesuai juga untuk dijadikan hantaran dan pencuci mulut di meja pengantin atau VIP.Tiada ulasan:

Catat Ulasan