Salam buat semua

d'Qhaies .Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Terima kasih kepada semua blogger yang sudi membuka blog saya. Saingan dalam perniagaan maya ini mendorong saya untuk mempromosikan 'home-made' Fruit Tart & Bluberry Cheese tart.

d'Qhaies sedia menerima tempahan untuk majlis-majlis kenduri & perkahwinan, jamuan untuk pejabat kerajaan & swasta, restoran-restoran dan tempahan individu. Selain itu d"Qhaies juga menyediakan pakej hantaran istimewa (tartlets + kotak yang siap digubah) untuk pertunangan atau perkahwinan. Saya yakin d'Qhaies mampu memenuhi selera anda. :)

Melihat sambutan yang diterima dalam satu tahun d'Qhaies beroperasi, saya berasa gembira kerana dapat memenuhi tempahan pelanggan dan terima kasih atas sokongan dan pujian anda. Saya akan terus memastikan mutu tartlets ini terjamin.

Insyaallah...saya tidak akan menghampakan anda.Jika anda ingin membuat tempahan, pastikan tempahan dibuat 3 hari sebelum jika jumlahnya bawah 500 biji. Untuk tempahan 500- 2000 biji... perlu membuat tempahan 2 minggu awal dari tarikh yang dikehendaki.Salam mesra dari saya,airien abdul malek

BERMINAT?

Sila Hubungi :0193873834 - Airien Abdul Malek

Jumaat, 2 Mac 2012

SELAMAT BERTEMU KEMBALI....

Assalamualaikum.....
Lama betul saya tidak membuka & tidak meng'update' blog ini... tahun silih berganti.. hehehe. Sampaikan ada satu customer saya bertanya masih jual lagikah cheese tart???

Jawapannya... produk d'Qhaies ini masih terjual dan makin tinggi permintaannya. Kadang-kala saya terpaksa menolak tempahan jika bertindan dengan tugas hakiki saya. Saya aktif mempromosi dan menjual produk saya melalui satu medium yang lebih pantas iaitu FACEBOOK...
Tambahan lagi saya banyak kekangan untuk mengadap laptop utk mengemas kini blog ini...
Insyaallah saya cuba aktif dan update semula blog ini..
Tunggu......
:)